Protest: Portul Constanța nu este de vânzare. Cîțu dă mâna cu rușii

Cîțu a dat mâna cu rușii și urmărește cedarea portului Constanța, singura poartă de acces a economiei românești la Marea Neagră.

Se pare că jocurile sunt făcute și cu prin intermediul unor companii înregistrate în Olanda încearcă rușii să pună mâna pe o proprietate ce numai imobiliar valorează câteva miliarde de euro. Doar nu vă imaginați că vor da vreun bani pentru port, se vor inventa tot felul de datorii fictive numai ca să nu primească România nici un euro.

Interesul Rusiei este crescut față de portul Constanța și dacă va reuși să achiziționeze acest bun vom asista la o grea lovitură aplicată flancului estic al NATO.

Presiunile sunt mari și se realizează prin Bruxelles, însă beneficiarii reali sunt la MOSCOVA. Rusia știe să folosească calea europeană atunci când are ceva de soluționat la București.

Cîțu știe acest lucru, știu și americanii și nu sunt deloc de acord: un stat membru NATO nu poate avea o așa mare slăbiciune.

Americanii stau cu ochii pe încercarea lui Cîțu de a mai da o țeapă românilor, dar nu pentru că i-ar interesa prea mult de soarta noastră nefastă ci pentru că în guvernul României cârtițele Moscovei fac jocul și suflă permanent cuvinte la urechea primului ministru.

Românii nu sunt de acord cu acest lucru. Sâmbătă se anunță un protest mare la Constanța. Protestul va începe la ora 15.00 și se va desfășura în fața prefecturii.

%d blogeri au apreciat: