PNL caută președinte

PNL caută președinte și nu este deloc o glumă .

Nicolae Ciucă, fostul general al armatei române, acuzat că și-a plagiat teza de doctorat(pe moment s-a blocat procedura de analizare, dar neoficial sunt zeci de pagini de teză copiate), nu se simte foarte bine în postura de președinte al partidului deși deja se vedea la Cotroceni în locul lui Klaus Iohannis.

Nu așa arată însă și sondajele de opinie: Nicolae Ciucă este mult în urma lui Marcel Ciolacu și a lui George Simion. Liderii PSD și AUR au prima șansă să se bată în turul II al alegerilor prezidențiale.

Nicolae Ciucă este cu mult în urma celor doi, aproape de soluția propusă de USR. Ascensiunea prea rapidă nu a mulțumit nici pe români și deloc membrii vechi de partid- jocurile s-au făcut la centru, fără consultare.

Așa se face că partidul își caută președintele și se întrevăd ceva soluții.

Lucian Bode este unul dintre cei mai respectați membri de partid, apropiat al grupului de la Cluj care conduce astăzi PNL, fost membru PDL. Spre deosebire de Nicolae Ciuca are state vechi în Politică și experiența necesară.

Rămâne de văzut dacă între timp apar noi variante de lucru, spre exemplu dacă Rareș Bogdan și-ar asuma o asemenea expunere, având în vedere simpatia publică de care se bucură.

Cert este că în PNL și în afara PNL se caută soluții pentru victorie și nu pentru bătălia celor din urmă.

%d blogeri au apreciat: