Petru Pavel, candidat AUR la primăria Unțeni: Putem face într-un mandat ce nu au făcut restul în cei 34 de ani!

Unțeniul merită o schimbare! Petru Pavel, candidat AUR la primăria Unțeni, susține că, într-un mandat, poate face, alături de echipa sa, ce nu au făcut restul în cei 34 de ani. În acest sens, Pavel face apel la toți alegătorii să voteze AUR pe 9 iunie.

În contextul în care alegerile locale se apropie, candidatul AUR la Primăria Unțeni, Pavel Petru, dorește să transmită un mesaj important locuitorilor comunei Unțeni:

„Unțeniul merită mai mult. Putem realiza schimbarea de care Unțeniul are nevoie. Avem alături echipa care trebuie și toată deschiderea pentru a ajuta cetățenii comunei. Putem face într-un mandat ce nu au făcut restul în cei 34 de ani. Dar pentru asta trebuie să fim toți uniți și îmi doresc din tot sufletul ca în 9 iunie toți românii să voteze AUR pe toate cele 3 buletine de vot!


Comuna noastră e situată la o distanță atât de mică de orașul Botoșani încât putem găsi soluții să atragem antreprenori, dar și să încurajăm agricultorii să prospere. Nu mai avem nevoie de frică, ci trebuie să schimbăm ceva. Personal, m-am săturat ca de 16 ani să se repete aceeași poveste. Putem încerca!
Facem pariul acesta?

Merităm să aducem ceva nou, să reparăm ceea ce alții au stricat și să ducem Unțeniul la nivelul următor


Pun pariu că dacă ies primar voi face schimbarea de care Unțeniul are nevoie de atâta timp? Dar dacă o fac și pariezi că nu-s în stare, câștigi schimbarea! Dar dacă nu îl fac și ai pariat împotriva mea câștigi pariul.
Oricum câștigi, nu?

Merită să avem o grădiniță, o primărie modernizată și un cămin cultural, dar și cele mai simple utilități- precum apă, canalizare și gaz, dar și asfalt ( nu doar petice peste tot și lucrări de mântuială). Să fie condiții de trai mai bune. Suntem așa aproape de oraș că putem atrage investitori aici. Și orice alte propuneri sunt, eu le aștept cu drag la primărie ( mai ales să rezolvăm o dată problema pământurilor). Doar împreună reușim!


Consider că pot reuși împreună cu voi, dat fiind cunoștințele administrative pe care le-am adunat în atâția ani. E momentul să le punem în practică.
Doamne ajută!”

Anul acesta Petru Pavel e ALEGEREA DE AUR pentru PRIMĂRIA UNȚENI!