O „vedetă populară” laudă Oradea: „Un oraș de poveste. E musai de vizitat!” (FOTO)

Oradea primește laude din partea vizitatorilor ei. Aflată în orașul de pe Crișul Repede pentru a prezenta Festivalul-concurs „Florica Ungur”, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Vedeta populară” de la TVR, Iuliana Tudor, s-a arătat încântată de priveliști și le recomandă urmăritorilor ei să viziteze la rândul lor Oradea.

Iuliana Tudor a publicat marți pe conturile sale de pe rețelele de socializare mai multe imagini surprinse în piațetele din centrul urbei. Vedeta TV s-a fotografiat lângă Teatrul Regina Maria, la o cafenea de pe strada Vasile Alecsandri, în zona Primăriei Oradea și a publicat și un mesaj: „Un oraș este oglinda edililor săi! ORADEA- UN ORAȘ DE POVESTE! E musai de vizitat în calatoriile dumneavoastră prin România!”.

De asemenea, Iuliana Tudor a spus că se simte onorată să fie prezentatoarea festivalului „Florica Ungur”, aflat la prima ediție și care omagiază memoria interpretei de folclor din Oradea.

Festivalul are loc în perioada 7-8 iunie pe scena Teatrului Regina Maria. Evenimentul are și invitați speciali printre care Laura Lavric, Nicolae Furdui Iancu, Ionuţ Fulea, Florica Zaha.

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: