O vacanță foarte lungă: Liberalii nu știu pe cine să trimită în Parlament în locul doctorului Carp

Liberalul Gheorghe Carp se dovedeşte greu de înlocuit.

După cum se ştie, parlamentarul bihorean a renunţat la mandatul de senator pentru a prelua conducerea mega-Spitalului Judeţean, care din 1 martie a înghiţit Municipalul. Vacantarea locului de senator a băgat conducerea PNL Bihor în şedinţă, fără un rezultat, însă.

Marea problemă a liberalilor e că fiecare dintre candidaţii care îi urmează lui Carp pe listă deţine în plan local o funcţie administrativă importantă.

Prima pe listă, Arina Moş, este viceprimar de Oradea, Călin Gal vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Gabriel Popa primar de Beiuş, iar Ilie Bolojan nici nu se gândeşte să lase conducerea Consiliului Judeţean.

În buna tradiţie românească, decât să ia o decizie proastă, liberalii au hotărât să amâne anunţarea unui succesor cu aproape o jumătate de an, prin urmare, noul senator de Bihor va fi făcut cunoscut abia în septembrie, după vacanţa parlamentară.

La cât se munceşte în Parlamentul României, perioada concediilor ar putea fi considerată pentru viitorul senator una de acomodare…

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: