o revistă extremistă – CURIERUL ROMÂNESC

Birocrația Uniunii Europene a inventat în fiecare din statele membre câte un partid globalist neomarxist. Aceste partide au ca principală menire subminarea identităților naționale și formarea unei noi identități comune, europene. Toată cultura pe care s-a clădit civilizația europeană ar trebui ștearsă și înlocuită rapid cu una globalistă. Ele promovează interesele globaliste federaliste ale Uniunii Europene și nu interesele statelor.

USR este unul din aceste partide. Ele în general au același model: promovează ideologia de gen, susțin federalizarea Uniunii Europene și dispariția statelor, cei care le-au format și le conduc fie au avut funcții prin Bruxelles, fie și-au făcut studiile prin Uniunea Europeană.

Mergând pe aceeași linie a partidelor europene globaliste antinaționale, în cazul de față antiromânești, USR atacă în mod permanent tot ceea ce înseamnă identatea națională. Astfel că atacurile se fac nu doar asupra istoriei ci și asupra marilor oameni de cultură pe care acest neam i-a avut. Ori cine este mai reprezentativ pentru România dacă nu Mihai Eminescu.

USR, prin Iulian Bulai, a lansat un atac dur asupra unui gest minor: un ziar de cultură care cuprindea și articole despre sau scrise de Mihai Eminescu a fost împărțit la intrarea în Teatrul Național din București.

 » Citește tot articolul pe Curierul Românesc.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: