„Nu credeam că fiul meu va ajunge un Hashtag”. Discursul mamei al cărui fiu a fost împușcat pe stradă

 ”Este un uriaș blând”, spune fratele lui Dakotah pe pagina de strângere de fonduri GoFundMe dedicată acestuia. Povestea fratelui său este una care, din păcate, în SUA, devine din ce în ce mai întâlnită. 

Era dimineața zilei de 6 mai, ora 3, când David Husser, care dormea în locuința sa din Parcul Lincoln, Chicago, a auzit focuri de armă. S-a trezit și a ieșit pe usă să vadă ce se întâmplă. ”S-a auzit de parcă erau chiar lângă casa mea. Am ieștit și am văzut un bărbat care stătea deasupra altuia și am văzut cum l-a împușcat din nou.” povestește David, care a devenit astfel martor la scena care i-a schimbat viața pentru totdeauna lui Dakotah Earley, un tânăr de 23 de ani, student la artă culinară. Atacatorul a fost identificat drept Tyshon Brownlee (19 ani), care mai jefuise încă 5 persoane în zonă în acea noapte. 

Am crezut că se cunosc, că e un soi de răzbunare, pentru că nu îmi pot imagina cum cineva poate să împuște așa o persoană pe stradă.” povestește Husser. În timp ce aștepta să vină poliția și Salvarea, Husser, care îl găsise pe Dakotah cu fața în jos și în dureri atroce a adus ”o trusă de prim ajutor și i-am oferit ajutorul pe care am putut să i-l ofer. I-am spus să nu cedeze și să reziste. Era cea mai rănită persoană pe care am văzut-o vreodată. Aș fi vrut să pot face mai mult pentru el.” Dakotah fusese împușcat de două ori în spate și o dată în cap. A fost transportat de urgență la spital, unde a suferit numeroase intervenții. În acest moment este în afara oricărui pericol,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: