A părăsit-o pe mama copiilor lui pentru o tânără refugiată din Ucraina, la 10 zile după ce au primit-o în casă (FOTO)

Un caz interesant este pe prima pagină a publicaţiilor din Marea Britanie. Un bărbat din oraşul Bradford din West Yorkshire şi-a părăsit partenera cu care avea o relaţie din 2014 şi doi copii pentru o tânără refugiată din Ucraina, pe care cei doi o găzduiau în casa lor de doar 10 zile.

Agentul de securitate Tony Garnett (29 ani) a povestit presei britanice că a simţit o conexiune neobişnuită cu tânăra Sofiia Karkadym (22 ani) din Liov, IT manager, care a fugit din calea războiului, ajungând întâi în Polonia, iar de acolo a obţinut o viză de Marea Britanie. 

Tony şi partenera lui, Lorna (28 ani), cu care are doi copii, s-au înscris în programul guvernamental de ajutorare a refugiaţilor ucraineni şi au primit-o în casă pe Sofiia.

Lorna și-a pierdut rapid partenerul de viață… (foto: NB PRESS LTD via The Sun)

Curând, însă, povestea s-a transformat într-un coşmar pentru Lorna, care simţea conexiunea şi vedea flirturile dintre partenerul ei şi ucraineancă, ba chiar a şi povestit pentru The Sun că a ajuns să se considere o intrusă în propria-i casă.

Tony și Sofiia (foto: NB PRESS LTD via The Sun)

După o ceartă pornită de Lorna pe această temă, Sofiia a spus că se mută în altă parte, însă, spre surprinderea iubitei lui, Tony a anunţat că o urmează pe ucraineancă, mutându-se cu ea la părinţii lui. Cei doi au povestit presei britanice că trăiesc o poveste de dragoste şi îşi caută o locuinţă proprie.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: