Nu avem creștere economică, ați falimentat țara în doar 6 luni – CURIERUL ROMÂNESC

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat, joi, la Parlament, o acțiune menită să prezinte opiniei publice adevăratul bilanț al celor 6 luni de când PSD a intrat alături de PNL la guvernare. George Simion l-a criticat dur pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe care l-a acuzat că a falimentat țara în doar 6 luni: ați dublat prețurile, ați vândut pe nimic gazele naturale și nu ați tăiat pensiile speciale.

„Ambele partide care sunt la guvernământ fac bilanţul celor şase luni de guvernare. Paralel cu prima forţă politică din actuala coaliţie de guvernare, PSD (…) a continuat politica Partidului Naţional Liberal. PSD şi PNL au falimentat România. Am zis că trebuie să existe o voce în opoziţie care să facă un altfel de bilanţ al activităţii PSD, ce a făcut PSD de când este la guvernare”, a afirmat Simion într-o conferinţă de presă organizată la Palatul Parlamentului.

Simion a susţinut că social-democraţii, în acest interval de timp, nu au oprit creşterea datoriei publice, „care pentru prima oară în istorie este peste 50% trei luni la rând”, „nu au retezat atitudinile iredentiste” ale partenerilor de la UDMR, nu au tăiat pensiile speciale „nici pentru parlamentari, nici pentru primari”.

 » Citește tot articolul pe Curierul Românesc.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: