Nou scandal la Sectorul 1. Au intervenit jandarmii, poliția face cercetări

Poliția și Parchetul fac cercetări după apariția unor imagini care inidică nivelul tensiunii politice de la sectoare. Par a fi mai mulți oameni care intră într-o încăpere în care se văd mai mulți saci. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză că reprezentanți USR ar fura voturi. Clotilde Armand, candidata USR Plus și PNL la Primăria Sectorului 1, spune că este vorba despre fake news și că imaginile sunt de fapt de la procesul de numărare a voturilor, iar persoanele respective sunt observatori care asistau numărarea.

Toate acestea, pe fondul unor noi tensiuni apărute în această seară în fața Biroului electoral al sectorului 1. Mai multe persoane, aparent susținători ai PSD, au sunat la 112 și au reclamat că membri ai USR ar fi plecat de la BES1 cu un sac cu voturi. Spiritele s-au încins, în condițiile în care mai mulți membri USR încercau să plece de acolo, iar susținătorii PSD încercau să-i oprească.

În aceste condiții, la fața locului au venit jandarmii, care au încercat să calmeze spiritele. Jandarmeria a comunicat oficial că a intervenit la locul respectiv și că nu a fost nevoie ca vreo persoană neîndreptățită să intre în clădirea Biroului electoral de sector și că acea încăpere este păzită.

Apoi, pe paginile de Facebook ale mai multor social democrați au apărut imaginile în care se văd mai multe persoane care intră într-o încăpere în care erau mai mulți saci.

„Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!! În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!”,

 » sursa: www.digi24.ro

%d blogeri au apreciat: