Misteriosul deces al unui bebeluș găsit în pârâul de lângă casă, după ce mama îl pusese în pătuț la somn

Tragedia a lovit o familie din Fruntișeni, județul Vaslui. Mezinul familiei, Nicolas, a fost găsit înecat într-un pârâu aflat la 500 metri de casă. Mama lui (32 de ani) a fost cu el la biserică duminică, pe 1 mai. Apoi, în jurul orei 15:30 l-a dus în camera lui, în pătuț, pentru somnul de prânz. După ce a adormit mama s-a dus să se ocupe de ceilalți trei copii. Familia mai are trei copii, cu vârste între 3 şi 7 ani, cea mică fiind la grădiniţă, iar cea mare în clasa pregătitoare. După mai puțin de 15 minute mama s-a întors în camera bebelușului și a avut un șoc când nu l-a mai găsit în pătuț. 

A alertat imediat autoritățile. Rudele copilului, polițiști, jandarmi, oameni din sat, chiar și primarul l-au căutat pe micuț ore bune. Abia la ora 20:30 băiețelul a fost găsit la 500 de metri de casa părintească. Acesta era cu fața în jos, sub un pod, întins într-un ochi de apă al pârâului care era aproape secat. 

picioare de copil langa un parau

Este ceva de neînţeles! Podul acela este peste un pârâu care este secat! Doar într-un singur loc era un ochişor cu apă şi acolo a fost găsit, cu faţa în jos! Nimeni nu înţelege cum a ajuns acolo micul Nicolas! Se fac cercetări, va fi făcută şi autopsia, vor ieşi la iveală cauzele decesului. Dar este păcat de aşa un înger să piară într-un mod atât de misterios”, a declarat Ioan Onel, primarul comunei Fruntişeni, pentru Vremea Nouă.

Misterul este cu atât mai adânc cu cât copilul nici măcar nu știa să meargă și ar fi fost imposibil pentru el să ajungă la acel pârâu singur. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și cercetează împrejurările neobișnuite ale tragicului eveniment,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: