Ministrul Sănătății din Republica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 | .News

Ministrul Sănătății din Republica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 (sursă foto: Facebook)

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecție Sociale din Republica Moldova a fost testată pozitiv pentru infecția cu Sars-CoV-2, după cum a făcut cunoscut pe pagina personală de Facebook, notează Ziare.com.

Viorica Dumbrăveanu, Ministrul Sănătății, a postat un mesaj pe contul de Facebook în care reafirmă gravitatea crizei prin care trece Republica Moldova și eforturile făcute de minister și de sistemul medical pentru a face față provocărilor ridicate de pandemie.

La finalul postării, Viorica Dumbrăveanu afirmă faptul că ea însăși este unul dintre oamenii infectați de coronavirus: „În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper ca voi trece cu bine de COVID-19.”

Numărul total al cazurilor de coronavirus din Republica Moldova a atins cifra de 36.404, în ultimele 24 de ore fiind declarate 500 de noi infectări și nouă decese.

 » Citiți mai multe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: