Ministrul israelian al Sănătății: „Pașaportul Covid este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina” – 60m.ro

Distribuie acest articol!

  Pașaportul Covid este un document necesar numai pentru a avea acces în locurile publice închise. Ministrul israelian al Sănătății a declarat că: „Nu există nicio justificare medicală sau epidemiologică pentru pașaportul Covid”. Este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina.

  Mai mulți miniștri au spus, înainte de o reuniune a cabinetului, că unele restricții legate de coronavirus sunt menite doar să stimuleze vaccinarea, mai degrabă decât să reducă morbiditatea, în timp ce deplângeau faptul că cei nevaccinați ocupă paturi de spital, anunță Times of Israel.

  „Cred, de asemenea, că puteți elimina permisul verde pentru restaurantele în aer liber”, i-a spus ministrul de interne Ayelet Shaked ministrului sănătății Nitzan Horowitz.

  Pașaportul Covid este un document deținut de cei care sunt vaccinați sau care s-au vindecat de COVID și este necesar pentru a avea acces în majoritatea locurilor publice închise, precum și în atracțiile aglomerate în aer liber.

  Însă, reacția ministrului israelian al Sănătății vizavi de acest subiect este una suprinzătoare. Ministrul israelian al Sănătății (în dreapta imaginii) a fost înregistrat în timp ce îi spunea omologului său de la Interne (stânga): „Nu există nicio justificare medicală sau epidemiologică pentru pașaportul Covid, acesta este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina”.

  NEW – Israeli Ministry of Health (right) recorded saying to the Minister of Interior (left) “there is no medical or epidemiological justification for the Covid passport, it is only intended to pressure the unvaccinated to vaccinate”.pic.twitter.com/c3oAOpZdEE

  — Disclose.tv (@disclosetv) September 13, 2021


  Distribuie acest articol!

   %d blogeri au apreciat: