Ministerul Sănătății a anunțat că se vor face investiții în sănătate la nivelul național din fondurile PNRR. Titus Păunescu (AUR) solicită clarificări

Ministerul Sănătății a anunțat că se vor face investiții în sănătate la nivelul național din fondurile PNRR. Astfel mii de cabinete de familie vor primi echipamente și aparatură performantă și vor fi amenajate 200 de centre destinate comunităților defavorizate. Titus Păunescu (AUR) solicită clarificări cu privire la investițiile destinate județului Ialomița, din fondurile prevăzute în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Andrei Baciu, a anunțat că mai multe mii de cabinete de familie vor fi dotate cu echipamente și aparatură, iar 200 de centre integrate, în special pentru comunitățile defavorizate, vor fi amenajate prin PNRR, ceea ce este un fapt cu adevărat îmbucurător, având în vedere starea aproape deplorabilă a medicine de familie din România, precizează deputatul AUR de Ialomița, Silviu-Titus Păunescu.

În acest context, Păunescu solicită ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să clarifice următoarele aspecte: câte cabinete de medicină de familie din județul Ialomița – și din ce localități – sunt cuprinse în programul de dotare cu echipamente şi aparatură care vor servi la îmbunătățirea activității lor, precum și câte centre integrate se vor regăsi în județ.

%d blogeri au apreciat: