Mike Tyson nu va fi pedepsit penal după ce a lovit un pasager într-un avion

Fostul pugilist Mike Tyson nu va fi urmărit penal în urma incidentului petrecut în urmă cu aproape o lună într-un avion. Acesta a lovit cu pumnii un pasager agitat şi probabil beat, care l-a enervat înainte de decolare.

Decizia ca sportivul să nu fie urmărit penal pentru fapta sa a fost luată de procurorul Steve Wagstaffe, din comitatul San Mateo, California, cel responsabil cu examinarea incidentului, scrie site-ul Digi24.ro.

Acesta a spus, într-un comunicat de presă, că decizia „se bazează pe circumstanţele din jurul confruntării”, aşa cum le arată imaginile video şi mărturiile, mai scrie sursa citată. 

Incidentul a avut loc pe 20 aprilie, înainte ca o aeronavă să decoleze din San Francisco către Florida. Fostul pugilist, în vârstă de 55 de ani, pasager în avion, a lovit în mod repetat un bărbat care îl deranja, la câteva minute după îmbarcare.

Vezi video cu incidentul: 

„Acest dosar nu intră sub incidenţa justiţiei penale”, a mai precizat procurorul, adăugând că „dacă părţile doresc să înceapă un proces civil, acesta se poate desfăşura independent de această decizie”. Nici victima şi nici Mike Tyson nu au dorit însă să iniţieze proceduri penale.

Fostul campion, care a dominat categoria grea între anii 1980 şi 1990, a fost debarcat din avion atunci, în urma ieșirii sale agresive.

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: