„Mici în clasă”. Isprava elevilor din Oradea, inspiraţie pentru un clip animat marca Unguru’ Bulan (VIDEO)

Isprava unor elevi de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea, care au prăjit mici în clasă, este inspiraţia din spatele celui mai recent episod al serialului animat de comedie „Luzării”, publicat pe canalul de Youtube al comediantului Ciprian Cătunescu, alias Unguru’ Bulan.

Noul episod al serialului web „Luzării”, publicat pe 9 aprilie, este intitulat „Mici în clasă”, în care toată întâmplarea este abordată cu umor, fiind prezentaţi alţi elevi, celebrele personaje Unguru’ Bulan, Copilu’ şi Gushteru’, fac la rândul lor mici în clasă, fiindcă au văzut că aşa s-a procedat la Oradea. „Noi facem pe cărbuni, cum îi datina strămoşească…”, spun personajele, spunând că asta ar fi varianta „eco” a pregătirii micilor, şi nu pe grătar electric, cum au făcut elevii de la Economic.

Mai mult, Unguru’ Bulan, Copilu’ şi Gushteru’ se şi laudă cu isprava lor, transmiţând-o live pe Facebook. În fine, elevii sunt prinşi de un profesor, care le spune că le scade media la purtare celor trei elevi, „4-4-2, după metoda Piţurcă”.

Episodul „Mici în clasă” a adunat peste 150.000 de vizualizări pe Youtube în nici două zile.

Vezi episodul mai jos!

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: