Mesajul ministrului clujean înainte de Paște. Dâncu: Să primim în unitate și bună înțelegere vestea Învierii Mântuitorului/Să privim viitorul cu încredere

Ministrul Apărării Naționale, clujeanul Vasile Dîncu a transmis în mesajul de Sărbătorile Pascale faptul că apărarea patriei este în mâini sigure, iar militarii sunt mereu la datorie, pentru a asigura pacea, liniştea, integritatea, unitatea şi suveranitatea ţării noastre.

„Să primim în unitate şi bună înţelegere vestea Învierii Mântuitorului şi să privim viitorul cu încredere că vom trece peste orice greutăţi, aşa cum am făcut-o întotdeauna. Sărbători cu bine! Hristos a Înviat!”, a transmis Dîncu, într-un comunicat al Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Ministrul a spus că, prin tradiţiile lăsate de străbuni, sărbătorile de Sfintele Paşti sunt petrecute acasă, alături de cei dragi, pentru a împărtăşi în familie speranţa dată de Hristos, prin Învierea Sa, întregii creştinătăţi.

„Fie ca Lumina Sfântă care vesteşte Învierea Domnului să găsească fiecare familie de militar – activ, în rezervă, în retragere, veteran de război, fiecare familie a personalului civil care lucrează în Ministerul Apărării Naţionale şi fiecare familie de român, oriunde s-ar afla, în pace, linişte şi bucurie! Mulţumiri speciale doresc să transmit militarilor români aflaţi la datorie, în misiuni internaţionale, departe de casă şi familii, precum şi militarilor aliaţi care se află în ţara noastră, pentru a ne fi alături în aceste momente de încercare pentru securitatea regiunii. Eforturile lor înseamnă liniştea noastră, a tuturor, mai ales în aceste vremuri în care pacea regiunii noastre este tulburată de invazia Rusiei în Ucraina vecină. Sfintele Sărbători să îi găsească în linişte şi cu sănătate pe toţi bravii noştri veterani supravieţuitori ai cei celui de-Al Doilea Război Mondial, pe militarii răniţi în misiunile executate în teatrele de operaţii sau pe teritoriul naţional. În această zi, se cuvine să înălţăm către Cer un gând pios şi o rugăciune pentru odihna sufletului eroilor neamului românesc, căzuţi la datorie în toate bătăliile, din toate veacurile,

 » Citiți tot articolul pe : www.zcj.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: