Marius Lulea: ,,Cu E-TVA, PNL a trădat din nou mediul de afaceri”

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR a adus acuzații grave la adresa Partidului Național Liberal (PNL), susținând că introducerea E-TVA (Taxă pe valoarea adăugată electronică) reprezintă o trădare a mediului de afaceri din țară.

Într-o postare, Lulea a subliniat că decizia PNL-PSD de a implementa E-TVA-ul în România va avea consecințe devastatoare asupra sectorului privat, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii. Potrivit lui Lulea, această măsură va impune o birocrație suplimentară și costuri adiționale semnificative pentru firmele din țară, punându-le într-o situație de mare dificultate economică.

,,E-TVA, o altă aberație fiscală realizată pe repede înainte, fără consultarea specialiștilor, este o lovitură dată antreprenorilor.“

Tensiunile din mediul de afaceri continuă să crească, iar vocea critică a lui Marius Lulea aduce în prim-plan o problemă cu impact semnificativ asupra economiei naționale.

Problema E-TVA și reacția lui Marius Lulea subliniază un punct de vedere puternic în mediul de afaceri din România, atrăgând atenția asupra necesității unei dialoguri mai deschise și a unei politici economice care să susțină dezvoltarea durabilă a sectorului privat în țară.