Marcel Ciolacu despre PNRR: Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles

Distribuie acest articol!


  Marcel Ciolacu susține că a preluat frâiele legat de Planul Național de Reziliență și Redresare (PNRR) și a discutat marți, 11 mai, cu comisarul european pentru economie Paolo Gentiloni despre cum poate „salva” acest proiect. Concluzia liderului PSD este tranșantă: „La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles”.

  Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Național de Redresare și Reziliență. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înțeles importanța dialogului cu Partidul Social Democrat”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

  Potrivit liderului PSD, guvernanții din România nu respectă regulile de bază cerute de CE.

  La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor și-au trimis planurile naționale Comisiei Europene, PNL și USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE. Guvernanții încă n-au înțeles că acești bani sunt pentru dezvoltarea României și nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne”, a mai scris Marcel Ciolacu.


  Distribuie acest articol!

   %d blogeri au apreciat: