Lista premianților la Grammy. Printre nominalizaţi s-a numărat şi Costi Ioniţă (VIDEO)

Gala cu numărul 64 a Premiilor Grammy, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, a adunat câteva dintre cele mai importante nume din lumea muzicii. Printre premianți s-au numărat grupul Silk Sonic – din care face parte şi artistul Bruno Mars – şi Olivia Rodrigo, iar printre nominalizaţi a apărut și numele producătorului român Costi Ioniţă.

Din nou printre nominalizaţi

Potrivit site-ului de ştiri Libertatea.ro, Costi Ioniţă s-a aflat pe lista nominalizărilor ca unul dintre compozitorii care au lucrat la albumele „Live N Livin”, al lui Sean Paul, şi „Positive Vibration”, al lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae”, la Premiile Grammy 2022.

„Sunt deosebit de bucuros şi fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanţă şi nu ştiu câţi români s-ar putea lăuda cu acest lucru. Trebuie să ştiţi că peste tot, oriunde m-aş afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes şi vă fac să fiţi mândri că sunteţi români”, a scris el pe reţelele de socializare după aflarea veştii.

Costi Ioniță s-a aflat duminică seara la gala Premiilor Grammy, însă producțiile sale nu au fost premiate.

Cine sunt câştigătorii

Gala premiilor Grammy a avut loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. La ediţia din acest an, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj video artiştilor. „Tăcerea este moarte, spuneţi adevărul prin versurile voastre”, a spus liderul de la Kiev.

Ceremonia a continuat cu un recital al artistului John Legend, care a interpretat la pian balada „Free” (Libre), alături de Lyuba Yakimchuk, o poetă ucraineană din regiunea Donbas care a fugit din ţara ei în urmă cu câteva zile.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: