La numai 4 ani a plecat cu mașina mamei sale la drum. Cum l-au găsit polițiștii pe micuțul șofer

Un copil de 4 ani a plecat cu mașina mamei sale la o plimbare și a lovit alte două autoturisme

Potrivit autorităților din orașul Utrecht, copilul s-a trezit sâmbătă dimineață, când tatăl său a plecat la serviciu, și a luat cheile de la mașina mamei sale „pentru a face o plimbare”. Câteva clipe mai târziu, cel mic a zibit alte două atutorisme parcate și a părăsit locul faptei în pijamale și în picioarele goale. Îngrijorați, trecătorii au sunat imediat la poliție, care a ajuns imediat la față locului pentru a-l lua pe copil.

Foto: instagram.com/politie_utrechtnoord

Micuțul a primit ciocolată caldă la secția de poliție și un ursuleț de pluș, înainte de a fi reunit cu mama sa. Apoi, împreună, au mers la locul accidentului, unde a fost întrebat dacă poate arăta cum funcționează mașina. Copilul – descris de mama să că fiind „descurcăreț” – a deschis mașina cu cheia, a pus-o în contact și și-a mutat piciorul la pedala de ambreiaj și la cea de accelerație. Ofițerii i-au îndemnat pe părinți să își ascundă cheile de la mașină pe viitor.

Citește și: Mama la volan: 10 trucuri pentru un copil cuminte

Foto: instagram.com/politie_utrechtnoord

„Noul Max Verstappen găsit în (suburbia Utrecht) Overvecht”, a scris poliția în postare – o referire la actualul pilot olandez campion mondial de Formula 1. „Din fericire, aventură acestui mini-pilot de curse s-a încheiat doar cu o mică sperietură”, a adăugat poliția.

Citește și: Când ții un volan în mâini, ții și vieți nevinovate!

  • Surse: BBC, Instagram

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: