Începe Roland Garros: 7 jucătoare din România pe tabloul principal, printre care și o bihoreancă

Nu mai puţin de 7 jucătoare românce de tenis figurează pe tabloul principal la această ediţie a turneului de grand slam Roland Garros, care debutează duminică. Printre tenismenele românce se numără şi o bihoreancă, Irina Bara, care a trecut de meciurile de calificare pentru a ajunge în această poziţie.

Celelalte jucătoare din România sunt: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Ana Bogdan.

Două dintre sportive au programate meciuri chiar, duminică, în prima zi a turneului de grand slam. Este orba despre Sorana Cîrstea, care o va întâlni pe Tatjana Maria. Partida va începe de la ora 12:00 (ora României). Apoi, Gabriela Ruse va da piept cu Elise Mertens (favorită 31). Meciul ar putea începe în jurul orei 18:00, potrivit Hotnews.ro. 

Pe de altă parte, adversara Simonei s-a schimbat, după ce ​Ana Konjuh a declarat forfait. Astfel, fostul numărul 1 mondial o va întâlni pe Nastasja Schunk, jucătoare în vârstă de doar 18 ani, care a ajuns în turneu ca „lucky loser”, deşi a pierdut în ultimul tur al calificărilor. 

Bihoreanca Irina Bara (114 WTA) va întâlni o adversară mult mai bine clasată, pe Yulia Putintseva, aflată pe locul 37 WTA.

Primele confruntări de la Roland Garros pentru jucătoarele din România:

Simona Halep (19 WTA) vs Nastasja Schunk (926 WTA)

Sorana Cîrstea (27 WTA) vs Tatjana Maria (107 WTA)

Gabriela Ruse (52 WTA) vs Elise Mertens (33 WTA)

Irina Begu (62 WTA) vs Jasmine Paolini (57 WTA)

Ana Bogdan (91 WTA) vs Victoria Azarenka (15 WTA)

Irina Bara (114 WTA) vs Yulia Putintseva (37 WTA)

Mihaela Buzărnescu (118 WTA) vs Madison Brengle (58 WTA).

Grand Slamul de la Roland Garros,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: