Încă o inaugurare penibilă în România: S-a sfinţit un contor de gaz, „mare cadou” de la primar (FOTO)

Eveniment ridicol în comuna Frumuşica, judeţul Botoşani. Deputatul şi liderul PNL al judeţului, Costel Şoptică, şi primarul localităţii, Constantin Bălăşanu, au tăiat panglica din jurul unui contor de gaz, după care un sobor de preoţi l-au sfinţit. Şoptică a anunțat apoi că edilul le-a făcut cetăţenilor un „mare cadou” de ziua lui.

Fotografii de la inaugurare au fost publicate, duminică, de liderul PNL Botoșani pe pagina sa de Facebook.

El a explicat că a fost sărbătorită branşarea la gaz a comunei, prima clădire racordată fiind şcoala, „urmând ca în perioada următoare să aibă parte de acest privilegiu toţi cetăţenii”, a scris el.

În imagini se vede cum liderul PNL şi primarul au tăiat panglica din jurul contorului de gaz amplasat lângă școală, apoi au fost serviţi cu pâine şi sare, iar la final mai mulţi preoţi au oficiat o slujbă de sfinţire.

Despre eveniment Şoptică a mai scris că „la Frumuşica s-a scris istorie!”, pentru că primarul a oferit, de ziua lui, „un mare cadou cetăţenilor comunei pe care acesta o conduce”.

La finalul postării, el a felicitat întreaga echipă şi i-a urat primarului multă sănătate şi putere de muncă.

(Sursa foto: Facebook – Paul Angelescu)

Anul trecut, în luna mai, şi în judeţul Mureş a avut loc un eveniment la fel de penibil. Modernizarea unui oficiu poştal din Târgu Mureş a fost sărbătorită cu covor roşu, invitaţii au primit pâine şi sare şi au fost invitaţi mai mulţi preoţi.

Tot în 2021, în septembrie, fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, alături de alte şapte persoane, a tăiat panglica la inaugurarea unui ponton din Delta Dunării. După numai o lună de la inaugurare, pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii în care se vedea că acea construcție s-a scufundat parțial. 

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: