Ilinca Vandici a stârnit revoltă și haz pe internet. Declarații scandaloase făcute de vedeta cu origini în Bihor (VIDEO)

Vedeta cu origini în Bihor Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, a stârnit revoltă pe internet, după mai multe declarații controversate cu privire la relații și familie, dar mai ales la rolul pe care o femeie ar trebui să-l joace în viața bărbatului ei.

Ilinca Vandici: Fără bărbați la scutece…

Fragmente dintr-un podcast realizat la începutul lunii martie, la invitația lui Damian Drăghici (video jos), s-au viralizat zilele acestea pe rețelele de socializare, după ce „influencerița” a spus, între altele, că bărbatul trebuie să rămână șmecher, să nu meargă la cumpărături, nici să schimbe scutecele copilului, că îi este permis chiar și să înșele și că i-ar ierta orice partenerului ei.

”Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici, conform DCNews.ro.

Vedeta a mai spus că nu-și închipuie ce ar putea să facă un bărbat ca să nu-l ierte, dând de înțeles că i-ar ierta absolut orice soțului ei.

„Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute”, a spus dezinvoltă bihoreanca, adresând și un mesaj potențialelor ascultătoare:

„Fetelor, nu, nu e disponibil și tot la mine se întoarce, orice ar fi”, a spus ea, întorcându-se spre cameră.

… dar cu mulți bani în conturi

Vandici a atins inclusiv capitolul banilor.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: