Angelina Jolie, vizită în Ucraina. A fost surprinsă într-o cafenea din Liov

Faimoasa actriţă americană Angelina Jolie a fost surprinsă într-o cafenea din Liov, Ucraina, oraş aflat aproape de graniţa cu Polonia. 

Din primele informaţii publicate de site-ul de ştiri Metro.co.uk, se pare că aceasta s-ar afla zilele acestea într-o vizită oficială în ţara atacată de armata rusă.

Câteva imagini video cu Angelina Jolie au fost publicate sâmbătă de o tânără ucraineancă pe reţelele de socializare. În filmuleț se vede cum vedeta intră într-o cafenea din Liov însoţită de un bărbat şi vor să se aşeze la o masă.

În momentul în care vede că este filmată, actriţa îi zâmbeşte şi o salută pe ucraineancă.

„Nimic special. Doar Liov. Am fost doar să beau o cafea. Doar Angelina Jolie. Ucraina este susţinută de întreaga lume!”, a spus Maya Pidhorodetska, în timp ce filma în interiorul cafenelei (video jos).

Cel mai probabil, mai scrie sursa citată, Angelina Jolie a ajuns în Ucraina pentru a oferi sprijin umanitar, ea fiind ambasador al ONU şi fiind cunoscut faptul că este implicată de mulţi ani în acţiuni caritabile.

De altfel, actriţa a susţinut poporul ucrainean încă de la începutul războiului şi a cerut fanilor săi să-i ajute pe refugiaţi.

În urmă cu o lună, Angelina Jolie a fost în Roma, unde a vizitat copii ucraineni internaţi într-un spital local.

Metro.co.uk mai scrie că vedeta a mai vizitat recent zone afectate de război, în martie, fiind trimis special al ONU în Yemen, stat afectat de un război civil de aproape două decenii.

Din anul 2001, Jolie este ambasadorul bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: