Icra cenuşie: „Doctoriţa minune”, Flavia Groşan, face declaraţii revoltătoare în contextul războiului în Ucraina

La fel ca toţi adepţii teoriilor conspiraţioniste privind pandemia, „doctoriţa minune” Flavia Groşan a devenit, după ce Rusia a invadat Ucraina, o mare admiratoare a „fratelui de la Răsărit”.

După mai multe postări prin care sugera că Ucraina „şi-a căutat-o” şi că Rusia luptă împotriva ticăloşiei Occidentului, Groşan a povestit joia trecută că „ăştia care judecă Rusia nu au fost niciodată pe acolo”, pe când ea a avut „şansa să văd o parte din ea, adică fix Sankt Petersburg, fosta capitală imperială”.

Rusia, zice ea, ignorând sărăcia atotcuprinzătoare de la vest la est şi de la nord la sud, „este despre Ermitage, despre catedrale poleite în aur, despre hoteluri de un lux desăvârşit, în care mănânci icre de toate culorile, cu tacâmuri de argint, din cel mai rafinat porţelan, şi bei din cel mai bun cristal… Rusia este despre opulenţă şi aroganţă”.

Într-un post-scriptum, Flavia Groşan îşi aminteşte că „acolo mi-a picat fisa despre claritromicină, acolo am învăţat despre macrolide”, adică despre „medicamentele minune” pe care le-a folosit în pandemie.

„Vizitaţi Rusia şi apoi mai vorbim. Amin!”, a încheiat ea, într-un al doilea P.S. (foto jos).

Bihorel crede că, înainte de a călători în Rusia, doamna doctor ar fi avut nevoie de nişte vizite şi contravizite în nişte stabilimente de la noi din ţară, unde sigur nu ar fi fost îmbiată cu icre negre.

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: