George Simion, pus de poliţie să facă testul antidrog. A ieşit negativ

Şi se pare că acest protest începe să deranjeze.

Duminică noaptea, toţi cei prezenţi la eveniment au fost legitimaţi la miezul nopţii şi apoi autocarul în care se aflau a fost percheziţionat. Motivul inventat de către forţele de ordine a fost acela că există informaţii cu privire la faptul că în interiorul autocarului s-ar fi aflat substanţe interzise sau persoane care au probleme cu legea. A fost efectual un control asupra interiorului autocarului inclusiv folosind câini ce pot detecta drogurile. Nimic ilegal nu a fost descoperit în interior. În locul lui George Simion puteaţi să fiţi voi dacă aţi fi deranjat sistemul.

Luni, în timpul amiezii, la manifestaţie s-a prezentat şi ISU Bucureşti Ilfov şi a solicitat anumite măsuri de implementat pentru ca evenimentul să decurgă fără incidente. Pompierii au fost sesizaţi de către jandarmerie, dar nu au constatat că s-ar fi încălcat vreo măsură legală şi nu au fost aplicate sancţiuni. Au fost enunţate recomandări şi organizatorii au ţinut cont de ele şi le-au implementat.

Luni noaptea, George Simion a fost oprit de poliţie la miezul nopţii. A fost pus să sufle în fiolă pentru a se depista dacă a consumat băuturi alcoolice.

 » Citește tot articolul pe blogurile www.adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: