George Simion: nu am nici o problemă cu masca, am o problemă cu hoții care profită

În cadrul unui interviu acordat canalului de televiziune Canal 33 George Simion susține că el nu are nici o problemă cu masca și că are probleme cu hoții care ne conduc și profită de situație:

„Eu nu am nici o problemă o purtatea măștii, dar am o problemă cu hoții care ne conduc și care profită de situația actuală.

Da, actualul virus chinezesc este o realitate, însă nu înseamnă că trebuie să acceptăm un control total al vieții noastre.

Mai sunt multe alte boli cum ar fi sida, cancer. Omul nu se poate bate cu ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ.

Guvernul actual este praf în actuala criză, dar asta nu înseamnă că era mai bine cu cel dinainte. Răul cel mai mic nu este o soluție. Nu trebuie să acceptăm răul, trebuie să venim cu variante bune.

De frica PSD românii poate aleg PNL și acceptăm și fac o mare greșeală. La momentul de față România poate da conducători mai buni. Punem da Europei exemple de conducere și de bună gestionare.

Trebuie doar să vrem și noi, cei din AUR, vrem”.

 • George Simion: nu am nici o problemă cu masca, am o problemă cu hoții care profită

  În cadrul unui interviu acordat canalului de televiziune Canal 33 George Simion susține că el nu are nici o problemă cu masca și că are probleme cu hoții care ne conduc și profită de situație: „Eu nu am nici o problemă o purtatea măștii, dar am o problemă cu hoții care ne conduc și care profită de situația actuală. Da, actualul virus chinezesc este o realitate, însă nu înseamnă că trebuie să acceptăm un control total al vieții noastre. Mai sunt multe alte boli cum ar fi sida, cancer. Omul nu se poate bate cu ceea ce a lăsat Dumnezeu

 • Clotilde despre Urzeala Tronurilor din USR: vom plăti în fața electoratului

  Clotilde Armand, primarul sectorului I, critică Urzeala Tronurilor din USR și că o parte dintre colegi au rămas fără un loc eligibil după ce s-au luptat 4 ani cu hidra socialistă: „E multă forfotă în bula noastră pentru că unii colegi din USR se regăsesc pe locuri greu eligibile la Camera Deputaților sau la Senat. Scriu și eu câteva rânduri despre ’scandalul’ din interiorul USR PLUS. În primul rând, am citit comentariile, criticile, acuzațiile scrise de voi și vreau să vă spun că într-o mare măsură aveți dreptate. Da, este greu de acceptat faptul că unii colegi care s-au luptat

 • Proprietățile lui Plahotniuc, din Elveția, Franța și România, sub sechestru

  Proprietăți estimate la peste 160 milioane de lei moldovenești urmează a fi puse sub sechestru de către autoritățile din România, Franța și Elveția, scrie InfoPrut. Decizia vine ca urmare a faptului că Procuratura R. Moldova a dus proble suplimentare și a convins magistrații că Vlad Plahotniuc este beneficiarul efectiv al bunurilor stabilite. Decizia se referă la vilele acestuia din Elveția, Franța și România, dar și la cele cinci autoturisme și o barcă, care au fost înregistrate în Elveția. La fel, urmează a fi sechestrate nouă apartamente, care sunt pe numele soției acestuia, precum și patru autoturisme înregistrate în Republica Moldova.

 • Pandemia de COVID-19 va costa SUA 16 mii de miliarde de dolari

  Pandemia de COVID-19 va costa SUA 16 mii de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă aproximativ 90% din Produsul Intern Brut anual, estimează fostul secretar al Trezoreriei (ministru american de finanţe) Lawrence Summers şi economistul David Cutler de la Harvard, într-un eseu citat de Bloomberg şi Xinhua. Circa jumătate din această sumă o reprezintă veniturile ratate din cauza recesiunii induse de măsurile de carantină şi restul sunt efectele economice ale deceselor premature şi ale impactului avut de pandemie asupra sănătăţii mintale şi fizice. Conform autorilor, pierderile economice vor fi de patru ori mai mari decât costurile Marii Recesiuni şi de

 • Revenire în forţă a Chinei după pandemia COVID. Exporturile au atins valori record

  În septembrie, importurile Chinei au crescut cu 13,2% în dolari SUA, iar exporturile au crescut cu 9,9% faţă de acum un an, anunţă CNBC.  Ţara a importat şi a exportat în septembrie o cantitate record de mărfuri exprimată în yuani. În al treilea trimestru, exporturile Chinei au crescut cu 10,2% faţă de acceeaşi perioadă a anului trecut, la 5.000 de miliarde de yuani (742,9 miliarde de dolari), iar importurile au crescut cu 4,3% până la 3.880 de miliarde de yuani (575 mld. dolari). Cererea globală de furnituri medicale chineze a contribuit la creşterea exporturilor din ultimele câteva luni. China a

%d blogeri au apreciat: