George Simion: AUR va intra în Parlamentul de la Chișinău. În 2024-2025 ne vom uni

Alianța pentru Unirea Românilor anunță din Parlamentul României înregistrarea AUR ca partid politic și în Republica Moldova, astfel intră în cursa electorală de la Chișinău.

Liderul AUR de la Chișinău, Vlad Bilețchi, anunță că alegerile din 11 iulie sunt extrem de importante pentru viitorul țării iar Moldova are o singură șansă, UNIREA cu România.

Alianța pentru Unirea Românilor face un apel către românii din țară și diaspora pentru a susține proiectul de reunificare a României, visul milenar al națiunii române.

George Simion anunță o mobilizare impresionantă a tuturor românilor care susțin proiectul de reunificare a țării cu scopul clar de a intra în Parlamentul Republicii Moldova pe 11 iulie. O forță politică pur românească în Parlamentul de la Chișinău va strica jocurile oligarhilor care au jefuit țara timp de 30 de ani. AUR va face UNIREA prin fapte. Unirea celor două state românești va avea loc în 2024-2025, anunță George Simion.

AUR este forța motrice a poporului român și nimic nu poate opri înfăptuirea Unirii Republicii Moldova cu țara mamă România.

%d blogeri au apreciat: