George Simion (AUR): în spatele partidelor politice se află serviciile

Cei care au distrus de 30 de ani România fac parte din ceea ce generic numim „sistem”. Sistemul este compus din oamenii din serviciile de informații care controlează foarte bine toate partidele parlamentare. Aparent, PNL conduce astăzi România. Cu un guvern ultraminoritar, fiind susținut de președintele Iohannis, care conduce serviciile.

O moțiune de cenzură a fost depusă împotriva acestui guvern, înscăunat prin votul tuturor partidelor parlamentare, dar moțiunea, deși avea toate șansele să treacă nu a trecut.

„Multe voci spun că moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban nu a trecut pentru că actualul președinte al PSD-ului, Marcel Ciolacu, este doar o marionetă în mâna serviciilor. La fel era și Liviu Dragnea care apărea o parte din fosta securitate, care se bate pentru putere, dar nici una dintre aceste tabere nu se bat pentru poporul român”, spune George Simion într-un clip postat pe rețelele de socializare.

Claudiu Năsui, Cristi Ghinea și alții, bănuiți c-ar avea rude sau legături cu serviciile de informații, sunt cei care l-au dat afară din propriul partid pe Nicușor Dan pentru al uni cu PLUS-ul lui Dacian Cioloș.

Omul nou în politică, Dacian Cioloș, de două ori Comisar European și o dată, Ministru al Agriculturii, a făcut armata cu trupele de securitate, unde a avut misiunea de a o păzi pe disidenta Doina Cornea. Deși neagă, unchiul lui este Virgil Ardelean, fost șef de serviciu secret, doi și un sfert, de la Ministerul de Interne. Virgil Ardeleanu a ajutat la construcția PLUS, iar un alt domn din partidul USR-PLUS, reunit, Vlad Voiculescu, are un tată turnător la securitate și tot așa, bunicul cu străbunicul, cu o rudă pe care îl cheamă Nicolae Voiculescu, unul dintre cei mai mari lobiști și securști notoriu, cu legături cu Institutul Aspen.

Dacian Cioloș nu o dată a fost acuzat că a favorizat, în calitate de Comisar European, Franța și că are relații foarte apropiate cu omul statului francez în România, dna Clotilde Armande.

Un alt șef de serviciu de informații care stă în spatele unui partid este Silviu Predoiu. El stă în spatele partidului Pro România a lui Victor Ponta, cel care l-a numit a doua ca și Comisar European pe Dacian Cioloș. Victor Ponta are relații de prietenie cu Gabriel Oprea, cu Arafat și cu mulți mulți alții din spațiul public românesc. Sunt aceeași care se rotesc, este „rotația cadrelor”.

Partidul ALDE a lui Călin Popescu Tăriceanu este unul dintre cei mai aprigi susținători ai serviciilor și intereselor maghiare în România. Pe vremea când era prim ministru, Călin Popescu Tăriceanu și Mihai Răzvan Ungureanu au vândut moștenirea Gojdu și în continuare merge la românii noștri din Covasna și Harghita și le spune că trebuie să învețe limba maghiară.

Trăian Băsescu, fostul președinte al României, este colaborator dovedit cu acte al fostei securități și el încă candidează. La fel ca și Petre Roman, primul loc pe lista PSD-ului la Primăria Generală.

George Simion spune despre cei menționați mai sus că „Nu au rușine! Sunt aceeași care ne-au condus timp de 30 de ani și trebuie să terminăm cu ei.

În orice stat normal serviciile de informații nu ar trebui să se implice în activitatea politică.”

Alianța pentru Unirea Românilor, a cărui lider este George Simion, devine o forță din ce în ce mai puternică împotriva sistemului care a condus România timp de 30 de ani.

 • George Simion (AUR): în spatele partidelor politice se află serviciile

  Cei care au distrus de 30 de ani România fac parte din ceea ce generic numim „sistem”. Sistemul este compus din oamenii din serviciile de informații care controlează foarte bine toate partidele parlamentare. Aparent, PNL conduce astăzi România. Cu un guvern ultraminoritar, fiind susținut de președintele Iohannis, care conduce serviciile. O moțiune de cenzură a

 • Hackeri chinezi au sustras informaţii despre vaccinurile împotriva Covid-19 dezvoltate în Spania

  Atacurile asupra sistemelor informatice s-au repetat în diverse ţări care concurează pentru obţinerea unui vaccin, a dezvăluit joi directoarea Centro Nacional de Inteligencia (CNI), Paz Esteban, care a precizat că serviciile secrete schimbă informaţii pentru a le evita. În timpul unui seminar, ea a tras un semnal de alarmă cu privire la creşterea „cantitativă şi

 • Criza Euthyrox nu s-a rezolvat nici după 8 luni

  Rozalina Lăpădatu, președintele Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune, transmite un mesaj ca un strigăt către ministrul Sănătătii, Nelu Tătaru : „​Criza Euthyrox, medicament vital pentru 500 de mii de pacienți români care suferă de afecțiuni tiroidiene, nu s-a rezolvat nici la 8 luni de la declanșarea ei, iar dumneavoastră nu puteți în continuare să ne

 • Educația și sănătatea în România s-au degradat în ultimii 10 ani, arată un studiu al Băncii Mondiale

  Un copil născut astăzi în România va atinge doar jumătate din potențialul de productivitate al unui adult complet educat și sănătos, potrivit Indexului Capitalului Uman (HCI) al Băncii Mondiale. Indexul Capitalului Uman (HCI), lansat pentru prima dată în 2018, măsoară nivelul de cunoștințe și abilități, pe care un copil născut astăzi se poate aștepta să îl

 • În politica românească este prea mult „eu” și prea puțin „noi” – Alexandru Valentin Curea, candidat AUR la consiliul județean Cluj

  Alexandru Valentin Curea, candidatul Alianței pentu Unirea Românilor la consiliul județean Cluj își propune să ajute producătorii locali, pentru ca aceștia să nu mai ia calea occidentului. Un prim lucru în acest sens ar fi reconstrucția sistemului de irigații. De asemeni, în vederea susținerii producătorilor locali care cresc vaci, oi și comercializează lapte, Alexandru Valentin

%d blogeri au apreciat: