Garbine Muguruza va juca la Transylvania Open (VIDEO)

Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza va juca la turneul Transylvania Open, care va avea loc la BT Arena în perioada 23 – 31 octombrie. Organizatorii i-au dat un wild card, iar tenismena a acceptat să joace la turneul de la Cluj, devenind astfel favorita numărul 1. 

Garbine Muguruza este clasată pe locul 6 WTA, dar, de luni, va urca pe locul 5 în circuit.

„Sunt foarte fericită să vin în România din nou, de data aceasta la Cluj-Napoca, pentru a juca la Transylvania Open. Vă mulţumesc pentru wild card şi pentru invitaţie. Abia aştept să fiu acolo!”, a transmis tenismena. 

„Suntem onoraţi să avem la Cluj o jucătoare de talia Garbinei Muguruza! O aşteptăm cu drag şi abia aşteptăm să dăm startul competiţiei! Transylvania Open va fi un turneu puternic, de nivelul competiţiilor WTA500 sau mai mari, cu multe jucătoare de top mondial”, a transmis Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA250.

În vara acestui an, Garbine Muguruza a venit în vacanţă în România, călătorind în mai multe zone turistice, inclusiv Peştera Dâmbovicioara, Parcul Naţional Piatra Craiului şi Castelul Bran.

Muguruza (27 de ani) a câştigat la începutul acestei luni, la Chicago, cel de-al nouălea titlu WTA, după cel din Dubai. Jucătoarea iberică este momentan şi una dintre cele opt jucătoare care au şanse să se califice la Turneul Campioanelor.

La turneul de la Cluj va veni şi Emma Răducanu, tânăra câştigătoare a turneului US Open. Cu tată român, Emma va juca pentru prima oară într-un turneu în România.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: