FOTO: Mașină răsturnată în centrul Oradiei! Un Logan a fost doborât de un… bolard

Imagine inedită vineri la prânz în centrul municipiului Oradea. O mașină s-a răsturnat pe strada Patrioților, în apropiere de clădirea Teatrului Regina Maria, după ce a lovit un bolard.

Potrivit martorilor care au asistat la incident, autoturismul Dacia Logan circula cu viteză mică, de pe strada Moscovei pe strada Patrioților, când șoferul a lovit un bolard de granit care delimitează trotuarul de carosabil și împiedică parcarea mașinilor.

Din cauza impactului, în ciuda vitezei reduse, mașina s-a răsturnat pe partea laterală stânga.

„A fost incredibil, bolardul n-a pățit nimic, este întreg, iar mașina s-a răsturnat încet”, a declarat un martor pentru BIHOREANUL.

Stâlpul a rămas întreg, fiind doar mutat câțiva metri și lăsând un gol în pavaj.

Oamenii care au asistat la eveniment spun că șoferul nu a pățit nimic, însă la fața locului a ajuns un echipaj de poliție care l-a dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

„Evenimentul a fost unul fără victime”, a confirmat BIHOREANULUI comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Mașina a fost pusă pe roți și a suferit pagube minore, fiind deformată tabla doar pe aripa față stânga, aripa spate stânga și puțin din stâlpul din spate stânga. În rest, Loganul are doar câteva zgârieturi superficiale și oglinda laterală ruptă, dar nu spartă.

La ora publicării acestei știri circulația în zonă era puțin îngreunată, având în vedere că Loganul a rămas pe carosabil, ocupând cam 2 treimi din bandă.

În altă ordine de idei, stâlpișorii amplasați în zonă par să le dea bătăi de cap mai multor șoferi.

Imagini transmise BIHOREANULUI de un cititor arată că tot vineri și tot lângă Teatru, în cursul dimineții, un șofer și-a proptit Volvo-ul într-un bolard de metal.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: