AUR solicită autorităților să deschidă o anchetă, după prăbușirea Podului din județul Neamț – CURIERUL ROMÂNESC

AUR solicită autorităților să deschidă o anchetă, după prăbușirea Podului din județul Neamț, precum și explicații din partea serviciilor de informații care ar fi trebuit să semnaleze eventualele probleme în timp util.

George Simion a declarat că acest eveniment nefericit arată dezastrul lăsat în urmă de baronii locali, pe care niciun partid nu și-a propus să îi elimine din funcțiile publice până la acest moment.

Prăbușirea podului din județul Neamț, la doar o jumătate de an după ce a fost redeschis, este o mărturie a dezastrului lăsat în urmă de guvernările partidului unic PSD-PNL din ultimii ani, precum și de administrația locală patronată de PSD în județ. Dacă mai are un pic de obraz, președintele Consiliului Județean Ionel Arsene, care obișnuia să se laude pe contul său de socializare cu lucrările de asfaltare din județ, ar trebui să demisioneze”, a declarat președintele liderul AUR.

La rândul său, Claudiu Târziu și-a exprimat indignarea cu privire la iresponsabilitatea aleșilor locali și a firmelor de casă care fac lucrări de mântuială.

În loc ca instituțiile statului să-și fi făcut treaba și să fi avertizat că lucrarea este una de mântuială,

 » Citește tot articolul pe Curierul Românesc.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: