Fostul pugilist Mike Tyson a făcut scandal în avion: L-a bătut pe un bărbat care îi ceruse un autograf și a devenit agresiv (VIDEO)

Fostul pugilist Mike Tyson a bătut, miercuri, un pasager care l-a enervat după ce a urcat în aeronava care a decolat de pe aeroportul din San Francisco cu destinaţia Florida.

Potrivit site-ului de ştiri Hotnews.ro, victima lui Tyson, un bărbat, a intrat în discuţie cu fostul sportiv imediat după ce au intrat în avion, i-a cerut un autograf, iar apoi a cerut permisiunea să-şi facă o fotografie cu el.

Fanul a continuat apoi să-i pună mai multe întrebări lui Tyson şi să-l sâcâie, a declarat ulterior martorul care a trimis imagini video, din timpul incidentului, site-ului de ştiri Tmz.ro.

În imaginile publicate de sursa citată se vede cum fostul sportiv se ridică de pe scaun şi se întoarce spre fanul său, vizibil recalcitrant, pe care îl loveşte cu pumnii de mai multe ori.

În urma incidentului, victima a avut nevoie de îngirjiri medicale. La faţa locului au fost chemate şi echipaje de poliţie, care potrivit publicaţiei CNN, i-au reţinut pe cei doi bărbaţi. „Acea persoană (victima) a oferit detalii minime despre incident şi a refuzat să coopereze în continuare cu poliția. Ambele persoane au fost eliberate”, a transmis, printr-un comunicat, Departamentul de poliție din San Francisco. 

Ulterior incidentului, purtătorul de cuvânt al sportivului a transmis că bărbatul lovit de Tyson a fost agresiv, l-a sâcâit şi hărţuit pe fostul sportiv, ba chiar a aruncat spre el şi o sticlă de apă. 

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: