Fosta iubită a celui mai bogat om din lume face bani din vânzarea fotografiilor din perioada în care erau împreună (FOTO)

Fotografiile lui Elon Musk făcute la mijlocul anilor 1990 în timpul relaţiei sale cu iubita din timpul facultăţii, Jennifer Gwynne, sunt scoase la vânzare printr-o casă de licitaţii din America. Gwynne vinde mai multe obiecte din timpul relaţiei cu fondatorul Tesla şi SpaceX, notează CNN.

Jennifer Gwynne şi Elon Musk s-au cunoscut în timp ce erau studenţi la Universitatea din Pennsylvania şi au format un cuplu între anii 1994 şi 1995.

În acea perioadă au fost realizate şi fotografiile scoase acum la licitaţie de Gwynne cu scopul de a-i plăti fiului ei vitreg şcolarizarea, dezvăluie The People şi Businesstoday.in.

Elon Musk şi iubita lui din timpul facultăţii

Elon Musk şi Jennifer Gwynne, în campului Universităţii din Pennsylvania, 1995. Sursa RR Auction.

Fotografiile originale îl înfăţişează pe Musk în campusul universitaţii, în BMW-ul său, în faţa calculatorului, ori în camera de cămin a iubitei, dar şi înconjurat de prieteni.

Pe lângă cele 18 fotografii, pe site-ul RR Auction, firma de licitaţii la care a apelat Jennifer Gwynne, sunt licitate şi o felicitare cu textul „La mulţi ani, Jennifer (aka, Boo-Boo), Love, Elon” (foto jos), o bancnotă de un dolar semnată de Musk şi un colier cu smarald verde.

Felicitare Elon Musk

Colierul din aur de 14 karate cu titlul „Un cadou de aur de la viitorul CEO Tesla” i-a fost dăruit lui Jennifer Gwynne de către Elon Musk, în 1994, de ziua ei de naştere. Viitorul proprietar al colierului va primi şi două fotografii, una dintre ele înfăţişând cuplul alături de Maye Musk, mama lui Elon.

Obiectele au fost scoase la licitaţie în 12 august, iar miercuri, 14 septembrie, este ultima zi în care se poate oferta.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: