Flick „Domnul Rimă” și orădeanca Denisa vor avea un copil: „În curând nu mai suntem doar doi” (FOTO/VIDEO)

Flick, omul de radio cunoscut şi ca „Domnul Rimă”, şi soţia sa, orădeanca Denisa, fostă Hodişan, vor deveni părinţi pentru prima oară. Cei doi au făcut anunţul duminică, publicând un videoclip pe Instagram, filmat undeva în deşert.

Sebastian (Flick) şi Denisa Filcea apar împreună, îmbrăcaţi în alb, iar pe fundal se aude piesa „Always remember us this way”, cântată de Lady Gaga.

Sarcina Denisei este vizibilă, iar viitorul tătic a postat alăturat şi mesajul: „Undeva, în deşerturi, departe / E doar fericirea şi noi. / Mai frumos de atât nu se poate: În curând nu mai suntem doar doi”.

Mai multe nume din showbiz s-au grăbit să-i felicite pe viitorii părinţi. „Woooow felicitări”, a fost comentariul Oanei Roman. „Ei sunt vecinii mei frumoşi”, a scris şi Liviu Guţă în secţiunea de comentarii.

Luni, fostul MC de la Radio ZU a publicat şi o fotografie pe Facebook în care, din nou, este vizibilă sarcina soţiei sale. „Un vis, un dor, o rugăciune, / O bucurie, o dorinţă / Au reuşit printr-o minune / Să prindă viaţă într-o fiinţă. / Tu ne-ai adus cea mai frumoasă / Manifestare a iubirii. / Te aşteptăm cu drag acasă / Aici, în zodia fericirii”, a scris el alături.

În octombrie 2020, Sebastian Filcea şi Denisa Hodişan, fiica şefului Direcţiei pentru Agricultură Bihor, Nicolae Hodişan, au făcut cununia religioasă la Oradea, la Biserica cu Lună. Înainte de căsătorie, Denisa a participat la mai multe concursuri de Miss şi şi-a deschis o şcoală de bune maniere pentru copii. 

În toamna anului 2021, Flick a încheiat colaborarea cu Radio ZU după 12 ani. Tot anul trecut, acesta a lansat un volum de scrieri în rime, numit „Toate la timpul meu”.  

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: