Dublul standard al politicienilor duce la confuzia generală legată de coronavirus

Politicienii care conduc în aceste zile România aplică un dublu standard în lupta împotriva coronavirusului. Acest lucru creează confuzie în rândul populaţiei şi duce la susţinerea anumitor teorii ale conspiraţiilor şi a neîncrederii, fapt care determină o aplicare greoaie a măsurilor ce vizează împiedicarea extinderii infectării cu coronavirus.

De curând românii erau invitaţi să se prezinte la vot pentru a-şi stabili aleşii locali. Toată presa a început să scrie la unison cât de sigur este, ce frumos stau oamenii la vot cu mască, cum se dau ei cu dezinfectant la intrare şi apoi votează. Vorbim de milioane de români ce s-au prezentat la vot. 

A doua zi după alegeri autorităţile au început să raporteze un număr aproape dublu de cazuri înregistrate. Statistic acest lucru nu este posibil şi atunci numai varianta manipulării cifrelor este valabilă în sensul că: fie anterior ele nu au fost raportate corect, adică s-au raportat în mod intenţionat mai puţine cazuri de infectare, fie ulterior s-a crescut artificial numărul de persoane depistate ca fiind infectate. Indiferent de situaţia în care noi ne aflăm vorbim de o manipulare grosolană a cifrelor pentru influenţarea opiniei publice.

Apoi a venit povestea cu pelerinajul la Iaşi,

 » Citește tot articolul pe blogurile www.adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: