Dominic Fritz a cântat la Filarmonica din Timișoara. Manelistul Jador, interzis pe scena instituției (VIDEO)

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a cântat duminică seară pe scena din sala Capitol a Filarmonicii Banatul, unde a fost organizat spectacolul „Azi, la noi cântă tot natul!”, la câteva zile după izbucnirea unui scandal provocat de interzicerea unui concert al manelistului Jador pe aceeaşi scenă. Cântăreţul l-a acuzat, zilele trecute, pe Fritz de discriminare.

Primarul cântăreţ

Potrivit site-ului de ştiri locale Pressalert.ro, la spectacolul de muzică folclorică de duminică seară, organizat pentru a celebra sărbătoarea Floriilor, au participat mai mulţi artişti cunoscuţi ai acestui gen muzical, între care Dinu Iancu Sălăjanu şi Andreea Voica.

În timpul evenimentului, organizatorii au anunţat că pe scenă vor urca şi câţiva invitaţi surpriză, iar la un moment dat a apărut primarul Dominic Fritz. Acesta a interpretat alături de Ansamblul „Timişul” cântecul considerat imnul neoficial al Banatului, „Iorgovan, frumoasă floare!”.

Presa locală mai notează că înainte de a fi primar al oraşului Timişoara, Fritz a dirijat un cor de gospel şi a interpretat melodii de acest gen. 

Vezi momentul muzical al edilului: 

Acuze de discriminare

Concertul oferit de Fritz în Filarmonică a fost organizat la câteva zile după ce edilul a fost acuzat de cântăreţul de manele Jador de discriminare. 

Apreciat de fanii genului, manelistul Jador ar fi vrut să cânte la Filarmonica Banatul în 17 mai, împreună cu band-ul său şi cu o colegă de breaslă, Aza, iar impresarii lui începuseră deja vânzarea de bilete online, chiar dacă încă nu exista un contract de parteneriat între instituţia de cultură şi cei care organizează turneul lui Jador prin ţară, notează site-ul Stirileprotv.ro. Aceştia doar solicitaseră închirierea sălii pentru concert.

Viitorul eveniment a ajuns în atenţia timişorenilor şi a presei locale după ce o consilieră locală din partidul Pro-România,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: