Discursul despre legea care interzice avortul, care a făcut înconjurul lumii. „Nu mai e vorba despre sanctitatea vieții, ci despre controlul femeilor”

”Această interzicere a avortului în Alabama este mare lucru, într-un mod cât se poate de rău. Guvernatorul Alabamei, Kay Ivey, tocmai ce a semnat o lege anti-avort, cea mai restrictivă de până acum din SUA. Legea interzice avortul în orice stadiu al sarcinii, indiferent de motiv. Nu este în regulă, nu este rezonabil și nu este acceptabil. 

Dacă nu mă cunoașteți nu știți că sunt tehnician în ultrasonografie. Colegii mei și cu mine studiem zilnic bebeluși la ecografie în cele mai diverse stadii ale sarcinii. Lucrez și într-o unitate cu cazuri de risc, unde aveam de-a face cu cazuri de mame și bebeluși în diferite stadii de sănătate fizică și mentală. Dacă tu crezi că interzicerea avortului este bună, eu sunt persoana pe care o poți întreba de ce nu este. 

Așa că îți voi spune că este despre:

  • Femeia al cărei bebeluș se dezvoltă fără craniu și al cărui creier plutește în lichidul amniotic. Bebelușul ei are bătăi de inimă, deci nu va putea să avorteze. 
  • Femeia al cărei bebeluș are o condiție cromozomială rară numită T13. Bebelușul ei are organele crescut în afara corpului și palatul gurii atât de despicat că nu are nas. Nici ea nu va putea să facă avort. 
  • Femeia care are tensiunea din sarcină atât de mare că leșină mereu și poate face un infarct înainte ca bebelușul ei să se nască. Nici ea nu va putea să facă avort. 
  • Femeia care are o formă atât de severă de hemofilie că probabil va fi fatală pentru ea și pentru bebelușul ei nenăscut. Nici ea nu va putea să facă avort. 
  • Adolescenta de 13 ani care nu a primit acces la educație sexuală și a rămas însărcinată fără să știe că se putea proteja,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: