Deputații AUR de Suceava solicită premierului Ciucă să trimită Corpul de Control la Primăria Stulpicani

Deputații AUR de Suceava, Dorel Acatrinei și Florin Pușcașu, solicită premierului Ciucă să trimită Corpul de Control la Primăria Stulpicani, în contextul în care reprezentanții primăriei au falsificat cereri privind punerea în posesie cu 3,36 hectare de pădure a unui localnic, fără știrea acestuia.

Prin sentința dată în dosarul 365/237/2010 de Judecătoria Gura Humorului, instanța obligă prin dispoziție ca petentul să fie pus să fie pus în posesia a unei suprafețe de 3,36 ha. Problema este că rudele petentului care apare în cererile de reconstituire susțin că nu au făcut niciodată o astfel de solicitare. Astfel, Primăria Stulpicani a comis o ilegalitate:

Anexa acestei hotărâri a fost modificată și au apărut moștenitori care nu au cerut niciodată reconstituirea. Mai mult, au fost falsificate și elaborate unele cereri antedatate scrise de aceeași mână, în condițiile în care rudele au precizat că nu au făcut cereri de reconstituire. Toate acestea au fost făcute de reprezentanții Primăriei Stulpicani pentru ca mai apoi să le facă oferte modice de cumpărare unor oameni care nu au cerut niciodată reconstituirea dreptului de proprietate și nu au umblat în instanțe timp de 15 ani, aceștia precizând expres că nu sunt interesați”, precizează deputații AUR în solicitarea transmisă către premierul Ciucă.

 În acest context, cei doi deputați AUR de Suceava solicită prim-ministrului Nicolae Ciucă următoarele:

1.   vă rugăm să solicitați de la Primăria Stulpicani Hotărârea Comisiei Locale de fond funciar 1625/2003 referitoare la Dumbrava Toader și să o comunicați petentei D. M. din Stulpicani, județul Suceava.

2.   solicităm să trimiteți corpul de control al Primului Ministru la Primăria Stulpicani, întrucât există suspiciunea rezonabilă a unor falsuri care, fiind făcute în procedura de restituire a dreptului de proprietate, sunt de competenta executivului.

%d blogeri au apreciat: