Cum arată un autocar după o excursie a copiilor? Dezastruos! „Nu mai există copii educați”

Imagini cu un autocar după ce a fost folosit pentru o excursie a copiilor de clasă primară au devenit virale. Tour operatorul care a oferit serviciile de transport elevilor a încercat să tragă un semnal de alarmă, după ce a fotografiat interiorul mașinii plin de straturi de gunoaie lăsate în urmă de copii, de la ambalaje la recipiente de plastic. Dezastrul din poză a rămas după o excursie de doar o zi, în zona Bucovinei.

Ăsta este comportamentul copiilor și părinților din ziua de astăzi. Mai sunt și copii educați însă procentul acestora este mult prea mic”, a mărturisit acesta, dezarmat.

Agentul de turism precizează că situația nu este o excepție, ci, din păcate, a devenit o regulă, mai ales la clasele primare. Iar părinții nu fac nimic în acest sens. Deși li se solicită să strângă în urma lor, copiii rămân indiferenți, iar munții de gunoaie ajung să fie adunați de șoferul autocarului. Iar atitudinea părinților care însoțesc copiii este, de cele mai multe ori, pe măsura comportamentului celor mici, spunând că „Domnule, am plătit pentru asta!

Citește și:

Surse foto: ziare.com

Surse articol: Ziare.com, Adevărul

Alte articole care te-ar putea interesa


Cum arată Alina Ceuşan la 2 zile după ce a născut:


Studiu: părinții mai în vârstă au copii mai educați


Îţi mai aduci aminte de


O mai ştii pe Raluca din trupa


Oana Roman, confesiuni dramatice:


Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis!


Cum arată grădina Andreei Marin. Fanii spun că este


Lista cu cele mai

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: