Cum a sprijinit industria IT dezvoltarea comunităților locale din România

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii IT, face o trecere în revistă a proiectelor membrilor săi din ultimii ani, cu scopul de a încuraja în continuare aceste practici și a crea un exemplu de implicare în societate a mediului privat.

„Pentru o comunitate prosperă este esențial să ne sprijinim unii pe alții, prin orice mijloace cu putință, mai ales în această perioadă fără precedent. Companiile din IT și-au făcut un obicei din a susține și a încuraja dezvoltarea societății prin diverse metode, de la sponsorizări, la implementare de campanii dedicate ori încurajarea angajaților spre voluntariat. Toate inițiativele sunt lăudabile și considerăm că merită împărtășite tocmai pentru a oferi un exemplu de colaborare la nivel social, o practică ce ar trebui să ne ghideze la orice pas, fie că ne referim la strategii organizaționale ori planuri personale”, a declarat Gabriela Mechea, director executiv ANIS.

Peste 900,000 de euro, sprijinul oferit de companiile din IT către domeniul sănătății

Firmele de IT din România au sprijinit domeniul sănătății, preponderent în actualul context pandemic, cu circa 903,000 euro, cumulat. Campaniile interne de strângere de fonduri, donațiile ori implicarea în diverse cauze sociale externe în sprijinul luptei anti-Covid19 au fost principalele inițiative realizate în ultimele luni.

 » Citește tot articolul pe www.capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: