Copiii și părinții sar în sus de bucurie la 1uniFEST

De 1 iunie copiii și părinții sunt așteptați la 1uniFEST

Itsy Bitsy, împreună cu partenerii săi, au pregătit toate activitățile și surprizele pe placul copiilor și părinților, pentru un maraton de joacă și distracție care va umple un parc întreg din București, o zi întreagă. Peste 500 de artiști mari și mici vor cânta, vor dansa și vor face magie – la propriu și la figurat – pentru o revedere memorabilă, în aer liber.

afis iunifest

Și tu ai o mulțime de motive să sari în sus de bucurie la 1uniFEST: pentru că te revezi cu prietenii și îți faci prieteni noi, pentru că te joci afară o zi întreagă, pentru că faci ce-ți place, pentru că dansezi și te distrezi, pentru că îți faci amintiri frumoase, pentru că mănânci ceva bun și… câte și mai câte! Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi îi așteaptă pe copii între orele 9:00 și 22:00 în Parcul Al. I. Cuza din București, să sărbătorească Ziua Copilului.

itsy si bitsy pe scena

Copiii își pot antrena superputerile în zone diferite ale parcului, după preferințe:

  • Cei pasionați de activități de pictură, art&craft și modelaj găsesc activitățile preferate în zona creativității.
  • În zona curajului, pe copii în așteaptă câini polițiști, motociclete și mașini, simulatoare, ateliere de educație rutieră, precum și ateliere digitale, roboți, gadget-uri și jocuri din realitatea virtuală.
  • Copiii care iubesc mișcarea și sportul vor avea parte, în zona energiei, de trasee și întreceri sportive, demonstrații de tir, scrimă, arte marțiale, gimnastică, handbal, volei și foosball gigant.
  • Pentru a-și dezvolta puterea bunătății, copiii și părinții sunt așteptați la 1uniFEST cu demonstrații de prim ajutor, ateliere de reciclare creativă, dresaj de căței, jocuri în natură și un traseu senzorial.

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: