Clotilde despre Urzeala Tronurilor din USR: vom plăti în fața electoratului

Clotilde Armand, primarul sectorului I, critică Urzeala Tronurilor din USR și că o parte dintre colegi au rămas fără un loc eligibil după ce s-au luptat 4 ani cu hidra socialistă:

„E multă forfotă în bula noastră pentru că unii colegi din USR se regăsesc pe locuri greu eligibile la Camera Deputaților sau la Senat. Scriu și eu câteva rânduri despre ’scandalul’ din interiorul USR PLUS.

În primul rând, am citit comentariile, criticile, acuzațiile scrise de voi și vreau să vă spun că într-o mare măsură aveți dreptate. Da, este greu de acceptat faptul că unii colegi care s-au luptat în Parlament în ultimii 4 ani cu hidra pesedistă (cum nu s-a luptat nimeni în ultimii 30 de ani) nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament. Apoi, este dificil de înțeles scoaterea de pe listă a unui coleg în pragul alegerilor interne. Toate acestea lăsate în suspensie și neexplicate lasă o pată mare și urâtă asupra noastră.

Însă aș vreau să vă spun că în USR PLUS e cam greu cu combinațiile și cu ascunzișurile pentru că până și certurile noastre interne sunt publice. Cine încearcă asta își poate face bagajele și au revoir din acest proiect politic. Știu, suntem un deliciu pentru analiștii politici și site-urile ’’pe surse’’ care despică firul în patru.

Dacă politica este făcută în scop personal nu văd deosebirea noastră față de PSD sau alte partide pline cu dinozarui politici. Cred că fiecare candidat care se regăsește acum pe lista USR PLUS trebuie să aibă în minte că nu merge acolo pentru el, merge pentru ceilalți, pentru oameni.

Sunt sigură că acolo unde am greșit vom repara. Da! Orice greșeală se plătește. Iar noi vom plăti în fața electoratului. Și eu recunosc că în felul acesta știrbim încrederea românilor câștigată atât de greu. Dar ne vom reveni. Lupta pentru puterea internă n-are voie să altereze țelul nostru: o Românie în care cetățenii sunt pe primul loc, o națiune unde românii nu sunt furați și batjocoriți de clasa politică.

Șansa unei reforme politice profunde se construiește doar pe cinste și meritocrație. O dată ce unul din aceste două ingrediente de mai sus dispare suntem doar niște politicieni prăfuiți, niște costume anoste pierdute prin Casa Poporului.”

%d blogeri au apreciat: