Circa 27% din centralele termice pe gaz din România sunt mai vechi de zece ani și ar trebui înlocuite

Circa 27% din centralele termice pe gaz din gospodăriile din România sunt mai vechi de zece ani, potrivit rezultatelor unor sondaje* realizate de E.ON anul trecut. Compania recomandă înlocuirea acestora cu centrale noi, în condensare, cu eficiență energetică ridicată, care asigură economii la factură și un confort superior.

E.ON subliniază faptul că, într-un context marcat de volatilitatea accentuată a prețurilor la energie, aplicarea unor măsuri de eficiență energetică în vederea reducerii consumului, dar fără a afecta confortul, având ca finalitate o scădere a valorii facturilor la energie, trebuie să devină o preocupare pentru toți consumatorii.

Înlocuirea centralelor vechi, cu randament scăzut și consum crescut, cu unele noi, eficiente energetic, este una este dintre cele mai accesibile soluții. O centrală în condensare oferă o reducere a consumului de gaze naturale cu până la 30%, datorită eficienței de 108% față de centralele convenționale.

Beneficiul pentru consumator constă în reducerea consumului de gaze naturale cu până la aprox. 3.600 kWh** de gaze naturale pe an, pentru un consum mediu anual de circa 12.000 kWh, rezultând astfel o economie la factură ce poate ajunge la aproximativ 1.000 de lei pe an.

Pentru a facilita achiziția unei centrale noi, compania a venit în sprijinul consumatorilor cu soluția E.ON Life, o soluție completă de încălzire cu centrale termice în condensare și servicii tehnice incluse. Clienților le este oferit un sistem de plată avantajos, în rate egale, fără avans, direct pe factura de consum. Soluția poate fi achiziționată pe o perioadă de 3, 5 sau 7 ani, oferă garanție extinsă pe durata contractului și este disponibilă atât persoanelor fizice, cât și micilor întreprinderi.

În plus, față de gama diversificată de centrale termice cu tehnologie în condensare, soluția E.ON Life include servicii tehnice complete: verificări și revizii periodice la instalația de gaz,

 » sursa: ziuadevest.ro

%d blogeri au apreciat: