Caz dramatic la spitalul din Focșani: un copil de 4 ani a murit pe masa de operație. Părinții blamează medicii

Un copil de 4 ani a murit pe masa de operație, la un spital din Focșani, după ce a intrat în stop cardio-respirator

Caz șocant în județul Vrancea, unde un băiețel de 4 ani a murit în timpul unei intervențîi chirurgicale, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

mana unui copil cu perfuzie

Potrivit medicilor, copilul a fost operat săptămâna trecută, miercuri, de hernie inghinală, iar a doua zi a fost externat cu o stare generală bună. Câteva ore mai târziu, cel mic începuse să acuze dureri abdominale, iar părinţii au luat legătura cu medicii care l-au operat. Aceștia i-au sfătuit să îi administreze copilului un antiinflamator pentru durere, iar dacă starea lui nu se îmbunătățește, să se prezinte cu acesta la Urgențe. Însă cel mic a început să se simtă din ce în ce mai rău, așa că părinții l-au dus înapoi la spital, unde medicii au constatat că acesta ar putea avea o hemoragie internă.

Citește și: Un băiețel de 3 ani din Tecuci a murit în spital din cauza unei amigdalite. ”Eu tot ziceam că nu e ok”. Părinții acuză medicii

„Copilaşul a fost diagnosticat cu hernie inghinală dreaptă. Intervenţia a fost una programată. Miercuri a fost operat de hernie inghinală, a doua zi, joi dimineață, a fost externat în stare generală foarte bună. Avea doar un discret edem la nivelul canalului inghinal, edem care apare foarte frecvent după această operaţie. I s-au făcut recomandările necesare. Le-am transmis părinţilor dacă apare vreo problemă ulterioară să mă sune în orice moment. Joi seară, la ora 20:15, m-au sunat, eram încă în spital, mi-au zis că în continuare copilul are dureri abdominale şi ce să facă. Le-am spus să ia un Nurofen şi dacă nu trece durerea, să se prezinte la Unitatea de Primiri Urgenţe.

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: