Cadavrul descoperit în zona Silvaş a fost identificat. Este al tânărului din Oradea dat dispărut de familie luna trecută

Poliţiştii orădeni au stabilit identitatea bărbatului al cărui cadavru a fost descoperit miercuri pe insuliţa din zona Silvaş. Este vorba despre Sebastian Florin Secară, un tânăr din Oradea.

Aşa cum BIHOREANUL a relatat, trupul neînsufleţit a fost găsit miercuri, într-o stare avansată de descompunere, pe insuliţa din zona Silvaş şi a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei. 

În urma cercetărilor declanşate, poliţiştii au stabilit că victima este Sebastian Florin Secară, orădeanul în vârstă de 22 ani, pentru găsirea căruia poliţiştii au făcut un apel public luna trecută, pe 22 aprilie. Tânărul plecase de acasă cu două zile mai devreme, în jurul orei 16.10 şi, pentru că familia nu a mai putut lua legătura cu el, a cerut, o zi mai târziu, ajutorul Poliţiei.

Până la acest moment, cauzele exacte ale decesului nu au fost făcute publice, însă, deocamdată, nu există indicii că ar fi fost victima unei infracţiuni. Cert este că, aşa cum se procedează în asemenea cazuri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul tânărului.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: