Avion de mici dimensiuni prăbușit în Suceava. În accident și-a pierdut viaţa fratele fostului ministru al Educaţiei, Cristian Adomniței

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică seara, în zona Hurjuieni din județul Suceava. 

ACTUALIZARE 21:50 Una dintre victimele accidentului aviatic produs în județul Suceava este Bogdan Adomniței, fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței. Acesta își achiziționase recent un avion și urma cursuri de pilotaj, potrivit publicației locale știrisuceava.net.

Cea de-a doua victimă este pilotul Marcel Iliese, locotenent comandor în rezervă și instructor de zbor.

ACTUALIZARE. Doi bărbaţi au murit în accidentul aviatic de la Hurjuieni, unul dintre aceştia fiind proprietarul avionului de mici dimensiuni, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

„Din păcate, informaţia iniţială se confirmă, sunt două victime decedate de sex masculin. Colegii mei ajunşi la faţa locului nu au găsit probleme deosebite în sensul ca avionul să fie în flăcări. S-a asigurat perimetrul, iar ancheta a fost preluată de organele abilitate”, a spus Alin Găleată, ajuns în comuna Gălăneşti.

Victimele accidentului aviatic, în vârstă de 30, respectiv 42 de ani, sunt un instructor din Bucureşti şi un bărbat din Suceava care îşi cumpărase avionul de câteva zile şi făcea cursuri de pilotaj.

Știre inițială: 

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în zona Hurjuieni, a informat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

El a spus că, din primele informaţii, ar fi două victime decedate.

Se intervine cu autospeciale de stingere şi două ambulanţe.

Situaţia este în dinamică.

Editor : A.A.

 » sursa: www.digi24.ro