Av. Elena Radu: LISTA RUȘINII: Ei sunt cei care au votat în Parlamentul European regulamentul privind certificatul Covid-19. Acum vor să-l prelungească. ESTE NEVOIE DE IMPLICAREA CETĂȚENILOR!

Acum vor să aprobe un nou Regulament prin care să prelungească Regulamentul cu certificatul C-19 încă 1 an ca să se folosească iar Guvernul de el și să ne restrângă drepturile și libertățile. 

Cereți-le lor și șefilor lor de partid SĂ VOTEZE ÎMPOTRIVA REGULAMENTULUI DE MODIFICARE A REGULAMENTULUI UE 953/2021 (înregistrat sub nr. COD 2022/0031). 

TRIMITEȚI E-MAILURI, SMS-URI, PETIȚII PE CARE SĂ LE DEPUNEȚI LA SEDIUL FIECĂRUI PARTID.

Dacă și de data asta vor vota pentru Certificatul C-19, văzând deja cum a fost folosit împotriva propriilor cetățeni, precum și opoziția cetățenilor români cu privire la acest certificat, ne vor confirma încă odată cine sunt trădătorii de neam și țară. 

Adresele de e-mail ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.    

Numerele de telefon ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.

ESTE NEVOIE DE IMPLICAREA CETĂȚENILOR!

Regulamentul UE privind certificatul C-19 valabil pana 30 iunie  2022 vor să îl prelungească cu încă 1 an

Cereți-le europarlamentarilor romani și șefilor de partide sa voteze împotrivă, și să nu mai repete greșeala din 2021!

Am văzut toți ce a însemnat Certificatul C-19: 

  • un simplu instrument de restrângere în mod abuziv a drepturilor și libertăților cetățenilor;
  • nu a avut nicio legătură cu combaterea transmiterii virusului. 

Regulamentul UE a fost doar o pălărie creată pentru a le permite statelor să îl invoce și să adopte legislație națională prin care să ne interzică desfășurarea tuturor activităților condiționat de prezentarea unui astfel de certificat. 

Comisia Europeană a propus acest regulament, iar europarlamentarii l-au votat. 

Puțin le-a păsat de consecințele adoptării lui și de argumentele pe care le-am adus împotriva adoptării Regulamentului UE. 

Înainte de adoptarea acestui Regulament de către Parlamentul European am întreprins  numeroase demersuri pentru a stopa adoptarea lui. Câteva dintre aceste demersuri întreprinse: 

1) transmiterea de e-mailuri zilnice de către numeroși cetățeni către europarlamentari prin care le invocau câte un argument juridic de ce nu trebuie să voteze acest regulament. Conținutul e-mailurilor îl găsiți aici: 

Au fost nu mai puțin de 8 motive juridice transmise de către cetățeni europarlamentarilor ca argumente pentru a vota împotrivă. 

Ce au făcut europarlamentarii români? 

Au considerat e-mailurile cetățenilor spam-uri și le -au ignorat. 

Vedeți aici Conferința organizată de Biroul de Legătură al Parlamentul European (PE) în România la data de 20 aprilie 2021 și opiniile europarlamentarilor români: Marian Jean MARINESCU, Rovana PLUMB, Vlad Gheorghe, precum și comentariile cetățenilor români.  

2) La 10 aprilie 2021, CASD a transmis solicitare către europarlamentarii români prin care le-a solicitat să voteze împotriva Regulamentului privind Certificatul C-19,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: