Atac al premierului de la Chișinău la adresa combatanților care protestează în PMAN ~ InfoPrut

Prim-ministrul de la Chișinău, Ion Chicu, a sugerat că veteranii care au protestat astăzi în Piața Marii Adunări Naționale sunt conduși din umbră de către forțe care doresc destabilizarea Republicii Moldova.

„Suntem cu toții mâhniți de acțiunea plină de istericale pe care au organizat-o unele forțe politice tăinuite, prin manipularea unui grup de protestatari și prin instigarea la ură și violență în această zi sfântă pentru țară. A strica ușile Guvernului, ale unei clădiri a statului nu e dovadă de patriotism, din contra – e dovada că detești edificiile țării și ale statalității. Aceste edificii nu aparțin premierului sau vreunui demnitar, ci Poporului Republicii Moldova”, scria Chicu pe pagina sa de Facebook.

Prim-ministrul a făcut apel la calm.

„Regretăm că unii oameni s-au lăsat conduși din umbră de forțe care doresc destabilizarea Republicii Moldova, prin ură, agresiune și dezbinare socială. Sperăm să ajungă la conștiința lor că au greșit. Fac un apel către toți la calm și înțelepciune. Doar în conciliere și înțelegere vom asigura buna dezvoltare a țării și reîntregirea noastră teritorială”, a mai adăugat premierul de la Chișinău.

Amintim că astăzi Consiliul Național al Veteranilor de Război au organizat un protest în Piața Marii Adunări Naționale de la Chișinău. Manifestanții au cerut demisia Guvernului Chicu pentru că i-a „marginalizat” pe cei care au luptat cu arma în mâini ca să apere independența și integritatea R. Moldova.

Preluat: https://infoprut.ro/59139-atac-al-premierului-de-la-chisinau-la-adresa-combatantilor-care-protesteaza-in-pman.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: